Back to the seventies

De nieuwste Sothys make-up lijn voor de komende herfst- en wintermaanden neemt ons mee terug in de tijd. Met de collectie ‘Escapade Seventies’ gaan we naar de jaren ’70 waar assertieve vrijheid, iconische stukken en een stralende make-uplook centraal stonden.

Glamoureus, gedurfd en chique, dat is de Sothys make-up voor dit najaar.

 

Blush

Met de 70s blush accentueer je het aangezicht en geef je jezelf een instant gezond glow-effect. Deze nieuwe verfijnde blush heeft een energieke tint. Zijn stralende kleur herstelt de natuurlijke abrikoos tint van de huid. Daarenboven zijn 96% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De biologische kokosolie zorgt voor een superzachte textuur.
Zijn ultra chique ontwerp doet je ook op verplaatsing extra stralen!

 

Oogschaduwpen

Rokerig en glamoureus. Ook dat is 100% seventies. Doe je mee met deze make-uptrend? Oogschaduwpennen zijn sowieso niet meer weg te denken bij onze essentiële make-up. En met deze lichtgevende koperbruine tint verbeter je in één keer je najaarslook. De pen is waterproof en bevat een optimale combinatie van oliën en wassen waardoor de kleur niet in de plooien gaat trekken.

 

Mascara

Deze mascara in hazelnoottint komt in limited edition in de geest van de jaren zeventig. Het is de finishing touch om de ogen een boost te geven, een verlengstuk van de collectie ‘Escapade Seventies’ voor een onthullend resultaat. De mascara werd getest onder oogheelkundig toezicht. De formule is verrijkt met jojobawas en provitamine B5 om de wimpers te versterken en te beschermen. De borstel is ontworpen voor een feilloos resultaat zonder klontertjes.

 

Oogpotlood

Voor een diepe blik is er het liner potlood met vinyl effect. Na het succes van de vorige versies brengt Sothys nu een nieuwe iconische pruimenkleur! Glamoureuze make-up vraagt om deze intense pigmenten en verfijnde techniek. Zijn textuur is ultra smeltend en eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen bij een groot aantal make-ups. Het resultaat is bovendien bestand tegen water.

 

Lipstick

Met zijn intense kleur is deze Sothys lipstick ‘248 beige Auteuil’ letterlijk de kers op de taart voor je najaarsmake-up. Levendig en stralend, maar tegelijk geeft deze nude tint een bijzonder natuurlijk resultaat. Het is ook meteen de perfecte verzorging voor je lippen in de koudere maanden van het jaar. De stick is verrijkt met karitéboter om te voeden en te beschermen en met omega 3, 6 en 9 voor een hydraterende werking.