Image Alt

Blog

Blog

Onze nieuwste tips en weetjes

Stijlvol de zomer in

Neutraal, sober en elegant. Dat is hoe je met de nieuwste ‘NUDE’ collectie van Sothys de zomer in gaat. Geen glitter & glamour make-up in aanloop naar de zomer, maar zacht, romig en puur natuur.

 

Lees meer

Zomerse verwennerij

Nu de zon zich al eens heeft laten zien, krijgen we met z’n allen zóveel zin in zomerse verwennerij. De frisse geuren van ananas en kiwi kleuren de seizoensbehandeling van Sothys. Mij doet het alvast denken aan en dromen van Zuiderse bestemmingen en idyllische plekjes.

 

Lees meer

Biologische en veganistische verzorgingsproducten

Ja, ook de producten waarmee ik werk in mijn salon, zorgen ervoor dat de ecologische voetafdruk van onze sector wat kleiner wordt. En omdat ook ik vind dat alle beetjes kunnen helpen om bij te dragen aan een gezonder leefmilieu, stel ik u graag de Organics verzorgingslijn van Sothys voor.

 

Lees meer

Verzorg uw droge huid

Droge huid kan tijdelijk optreden, maar kan ook chronisch zijn. De ongemakken die ermee gepaard gaan zijn roodheid en strakheid. De huid is zichtbaar uit balans. Dit kan tijdelijk ontstaan door koude, wind, verwarming, stress of vermoeidheid. Maar er bestaat ook zoiets als chronische droge huid. Deze huid is van nature kwetsbaarder en de symptomen worden met de tijd alleen maar erger. Ongemakken, rimpels en lijntjes zullen daardoor toenemen.

 

Lees meer

Valentijn

Cupido-on-tour

Wie verdient er van jou een cadeau op 14 februari?
Je partner-in-crime? Je beste vriendin? Of zorg je nét op die dag voor een beetje me-time voor jezelf?
Alles is goed. Zolang er maar iemand in de watten wordt gelegd op zo’n liefdevolle, romantische dag.

 

IMG_20211219_124928

Mijn jaaroverzicht

Ze doen het allemaal: televisiezenders, nieuwsredacties, one-man cabaretiers en ondernemers tout-court.

Sta me toe ook een versie van mijn jaaroverzicht met u te delen.

 

 

 

Afbeelding1

In kerstsfeer

Met veel passie en gedrevenheid werkte ik aan een lijstje cadeau inspiratie dat ieder van jullie van pas kan komen in de aankomende jacht op kerstgeschenken. Een cadeautje van bij de schoonheidsspecialiste is namelijk altijd een heel persoonlijk en waardevol gebaar.

Laat me je even op weg helpen.

 

 

Lait_yaourt_hydratant_corps_3490

Een gezonde huid van binnenuit

Het is ondertussen alom geweten: je bent wat je eet. Dat geldt ook voor de conditie van je huid. Voor een zichtbaar gezonde huid is ook een gezonde voeding, vol van vitaminen en mineralen noodzakelijk.

Maar wat nu met de feestdagen in het vooruitzicht? Hoe kom je die tijd door en zorg je toch voor een gezonde huid, want je wil zeker in die tijd van het jaar toch letterlijk ‘stralen’?

 

sothys-lookAH-2021_224_V9 (1)

Dé make-up voor de winter van 2021-2022

Rock én chique tegelijk. Zo zou je de nieuwste collectie make-up van Sothys kunnen noemen. Voor mij is rood gewoon dé schoonheidskleur bij uitstek, en gecombineerd met de juiste oogaccenten kan je niet anders dan schitteren de komende herft- en wintermaanden.

 

20200922_183056

Laserontharing voor een definitief glad resultaat

We hebben er allemaal mee te maken: ongewenste haargroei. Scheren, epileren, harsen en ontharingscrèmes bieden slechts een tijdelijke oplossing. Dankzij de nieuwste technologie in laserontharing is er nu een veilige en comfortabele oplossing, waar ik als schoonheidsspecialiste voor 100% achter sta. Na de nodige opleiding en training ben ik er helemaal klaar voor om jullie van die vervelende overbeharing af te helpen. Ik neem je graag even mee achter de schermen.

 

pexels-ron-lach-8142196

Reinigingsproducten voor ieder huidtype

In de loop van de dag raakt ons aangezicht vervuild. Zichtbare en onzichtbare onzuiverheden ontstaan door make-up, maar evengoed door gewone stofdeeltjes in de lucht. Een kwalitatieve reinigingsmelk en lotion bevrijdt de huid van allerlei vuiltjes, waardoor de huid opnieuw kan herstellen.

 

zonnebescherming

Een jongere huid door de juiste zonnebescherming

Een zonnebril op je neus en een glas in de hand. Heerlijk toch? Wist je dat je tegelijkertijd ook nog eens je huid kan beschermen tegen de grootste boosdoener in huidveroudering, de zon? Door gebruik te maken van de juiste zonneproducten, blijf je ook zélf stralen als een jong veulentje.

Epilaties

Glad geëpileerd het goede weer tegemoet.

Je kan toch maar pas écht genieten van de zomer als je je goed in je vel voelt? En dat begint voor ons, dames, toch met een gladde huid?

Over Ilse

Over Ilse

Bij mij mag je de tijd altijd even stil zetten en genieten van een momentje voor jezelf. Ik vind het
heerlijk om je in de watten te leggen en te luisteren naar jouw persoonlijke wensen.