De perfecte teint, uw teint

Sothys kwam recent met een mooi nieuw aanbod fond de teints. En ik moet zeggen, ik was meteen aangenaam verrast door de aanpak. Bij deze nieuwste generatie fond de teints zijn ze erin geslaagd om te werken met minstens 80% volledig natuurlijke ingrediënten. Dat vind ik alvast een mooie stap vooruit in hun ontwikkeling. Bovendien hebben ze deze keer niet alleen gewerkt op de teint, maar ze maken nu ook gebruik van actieve bestanddelen voor een verzorgend effect.

Er zijn twee verschillende soorten foundation:
– Teint Jeunesse
– Teint Detox Energie
Beiden hebben ze enerzijds een hydraterende werking door plantaardig hyaluronzuur, en anderzijds behandelen ze de gezichtshuid met een complex van omega 3, 6 en 9 voor een voedend, verstevigend en revitaliserend effect.

Maar wat is dan het verschil tussen beiden?

Teint Jeunesse
Deze foundation beschermt actief de jeugdige uitstraling door 2 plantaardige werkzame stoffen, nl. saffraan en sophorabloem. De teint jeuness bindt de strijd aan met oxidatieve stress en met tekenen van chronologische veroudering.

Teint Detox Energie
Naast de hydraterende en voedende werking, beschermt deze foundation actief tegen vervuiling. Zijn verkwikkende werking is te danken aan biologische vlierbessen en eleutherococcuswortel, een energiebooster van de nieuwste generatie. Ontgiftende peptiden zorgen voor een zuiverend effect.

Als schoonheidsspecialiste geef ik graag advies over het gebruik van deze nieuwe fond de teints. Welke variant voor jou het best geschikt is, hangt niet af van de kleur, maar wel van je persoonlijke huidtype en -behoeften.

Kleur is namelijk geen issue bij deze nieuwe Sothys teints. Van beide producten zijn namelijk dezelfde verschillende kleuren beschikbaar. Het kleurenpallet is zo uitgebreid om afgestemd te zijn op meerdere huidskleuren en -types. Zo zijn er de koele, neutrale of de warme types, en die hebben niks met karakter te maken, maar wel met huidskleur:

Koel:
– uw huid wordt zelden bruin, wordt wel gemakkelijk rood.
– een koele huidtint is eerder roze, roodachtig of zelfs blauwachtig.

Neutraal:
– uw huid wordt vrij gemakkelijk bruin of ook wel rood.
– de neutrale huidtint is een mengeling van warm en koel en heeft bijgevolg geen dominante ondertonen.

Warm:
– uw huid wordt gemakkelijk bruin en wordt zelden rood.
– de warme huidtint is eerder goud, honing, koperkleurig of geel.

Ik heb nog meer tips over het aanbrengen van deze foundations, en ik begeleid je graag bij het maken van de juiste keuze verzorging, textuur én kleurkeuze. Kom langs voor persoonlijk advies en je zal heel de winter optimaal kunnen stralen.