laat je stralen

Welkom in het stralende seizoen van Lente/Zomer 2024!

Laat Sothys je meenemen op een betoverende reis naar een nieuwe levenskunst, waar kleur en poëzie samenkomen. Ontdek de magie van stralende, natuurlijke make-up voor elke gelegenheid!

Zonne-energie & Zomer Chic
Laat je teint stralen en je ogen sprankelen met onze ultra-chique make-up. Bereik een verlichte teint onder de zonovergoten lichtstralen van dit seizoen.

Ontdek Onze 5 Nieuwe Favorieten!

Ik geef licht!

– Enlumineur liquide: Verhelder je teint met dit lichtconcentraat voor een natuurlijke gloed, solo of gecombineerd met Sothys foundation. Ook perfect voor een stralende lichaamshuid.

Ik warm op!

– Poudre bronzante éclat: Laat je stralen met deze bronzing poeder, ideaal als blush voor gelaatstrekken met een natuurlijke uitstraling.

Ik sublimeer mijn ogen!

– Crayon duo yeux: Breng je oogblik tot leven met dit 2-in-1 potlood. Eenvoudig aan te brengen, met een zachte textuur die moeiteloos vervaagt.

Glamoureuze lippen!

– Rouge intense Sothys: Kies voor de iconische Rouge intense Sothys, verrijkt met hydraterende ingrediënten voor een glamoureuze, zomerse look.

Glanzende lippen!

– Huile de gloss: Geef je lippen een glanzende touch met deze Lip Gloss Oil. Verzorging en glans in één, perfect in combinatie met Rouge Intense Sothys voor een onweerstaanbare liplook!

Laat de lente en zomer van 2024 stralen met Sothys!