Dromen van een egale huid

Het geavanceerde onderzoek van Sothys doet dromen in vervulling gaan. Door een combinatie van wetenschappelijk bewezen elementen en het beste van de natuur te gebruiken, biedt Sothys deze nieuwe verzorgingslijn die huidveroudering tegengaat.

Huidveroudering, blootstelling aan de zon, zwangerschap en acne leiden namelijk allemaal tot imperfecties van de huid die vaak als storend worden ervaren. Het extract van witte brandnetel wordt door Sothys ingezet om terug te gaan naar een stralende en egale huid. Daarenboven voorkomt deze verzorgingslijn ook meteen toekomstige imperfecties door een optimale bescherming.

Wil jij ook een egale uitstraling? De nieuwe verzorgingslijn bestaat uit enerzijds een professionele behandeling in mijn instituut en anderzijds zijn er 6 producten om thuis mee aan de slag te gaan.

 

Reiniging

Nettoyant visage illuminateur

Met een heerlijk zachte melk maak je de huid schoon. Dag na dag nemen pigmentvlekken zichtbaar af én je huid behoudt tegelijkertijd haar natuurlijke hydratatieniveau voor een optimale verzorging die hierna volgt.

 

Vernieuwing

Essence rénovatrice de teint

Dit melkachtige laagje pakt pigmentvlekken aan, hydrateert de huid en geeft een stralende teint. Je huid oogt jonger, al na 15 dagen, en is steeds goed voorbereid op de werking van de volgende producten.

 

Serum

Sérum focus taches

Een doeltreffend serum dat essentieel is in de behandeling. Zijn samenstelling is het resultaat van 9 actieve ingrediënten uit de wetenschap en de natuur. Ze zorgen voor een zichtbare aanpak van pigmentvlekken, zowel beginnende als oude vlekken.

 

Crème

Crème focus tache

Deze verzorgende crème heeft een dubbele werking. Vlekken verdwijnen en een jonge uitstraling komt tevoorschijn. Het is klinisch bewezen dat maand na maand de pigmentvlekken verdwijnen, én daarenboven blijft de huid langdurig gehydrateerd.

 

Masker

Masque sublimateur d’éclat

Voor een moment van ontspanning en een instant heldere teint is er dit masker waarvan de resultaten voor zich spreken. De vitamine C zorgen voor een stralende huid.

 

Bescherming

Fluide protecteur jeunesse SPF50

Omdat een bescherming tegen de zon de eerste stap is in het voorkomen van pigmentvlekken, is er deze ultieme verzorging én bescherming.

 

De wetenschap in ‘t kort

De kern van dit wetenschappelijk hoogstandje is een exclusief gepatenteerd ingrediënt. Het extract van witte brandnetel van het geavanceerde onderzoek van Sothys wordt verkregen via een groen chemisch proces en is biologisch gecertificeerd. Het wordt geteeld en geoogst in Auriac, in de Corrèze, niet ver van Les Jardins Sothys. Witte brandnetel staat bekend om zijn hoge gehalte aan fenolische verbindingen, waaronder flavonoïden. Het geavanceerde onderzoek van Sothys heeft aangetoond dat dit extract de expressie van 3 sleutelgenen die een rol spelen bij pigmentvlekken, met 90% kan verminderen.