Mijn jaaroverzicht

Ze doen het allemaal: televisiezenders, nieuwsredacties, one-man cabaretiers en ondernemers tout-court. Sta me toe ook een versie van mijn jaaroverzicht met u te delen.
Er was een lockdown, er waren mondmaskers en er was alcoholgel. Daar kijkt ondertussen niemand meer van op. Maar wist je dat wij als schoonheidsconsulenten beroepsmatig bij de kappers hoorden? Is dat doordat ‘ontharen’ bij onze dienstverlening hoort? Misschien wel, want de nieuwste versie BV’s, virologen genaamd, hebben ofwel minder, ofwel meer haar gekregen in de voorbije periode.

Alle gekheid op een stokje, het was weer een ‘raar jaar’, ook bij mij in mijn salon.
Blij ben ik wel dat ik uiteindelijk aan het werk kon blijven, en mijn klantjes weer de schoonheid kon geven die ze verdienen. Uiteindelijk is dat toch mijn grote passie waar ik het al jarenlang voor doe.
En weet je? Eigenlijk ben ik er stiekem best trots op dat ik in zo’n jaar ook nog eens kon starten met iets totaal nieuw zoals laserontharing. Hier had ik lang naartoe gewerkt, en die aftrap kon ik dan ook geven.

En of ik dit jaar iets heb gedaan met mijn goede voornemens? Wel, ik had me voorgenomen om mijn klantjes wat meer te betrekken bij wat ik doe en beleef, en ook die communicatie draait op volle toeren. Als enthousiaste volger merkte je ongetwijfeld al op dat ik steeds meer tips, acties en weetjes deel op mijn blogpagina van mijn website. Aangepast aan elk seizoen geef ik daar de nieuwste trends in make-up, tips om er jong uit te blijven zien en er zijn zelfs al enkele lekkere receptjes voorbijgekomen. Volg me zeker ook in de komende tijd op Facebook en Instagram, zo mis je geen enkel bericht.

Of ik een werkpuntje heb naar volgend jaar toe? Ja, absoluut. Het kleine assortiment kwaliteitsproducten waar ik als specialiste voor 100% achter sta, daar ga ik in het komende jaar wat meer mee doen. Mijn klanten kennen de producten te weinig en ik ben overtuigd dat ze veel vaker kunnen bijdragen aan een betere huid en een stralendere look.
Zonder mijn klanten iets te willen opdringen, zal ik aangepast aan hun huidtype en specifieke behoefte veel meer informeren over de voordelen van mijn producten.

Want brood koop je bij de bakker, vlees bij de beenhouwer en verzorgingsproducten bij de … schoonheidsspecialiste? Hopelijk wel in 2022. Je bent gewaarschuwd.