Verzorg uw droge huid

Droge huid kan tijdelijk optreden, maar kan ook chronisch zijn. De ongemakken die ermee gepaard gaan zijn roodheid en strakheid. De huid is zichtbaar uit balans. Dit kan tijdelijk ontstaan door koude, wind, verwarming, stress of vermoeidheid. Maar er bestaat ook zoiets als chronische droge huid. Deze huid is van nature kwetsbaarder en de symptomen worden met de tijd alleen maar erger. Ongemakken, rimpels en lijntjes zullen daardoor toenemen.

Er zijn dus redenen genoeg om een huid die door droogte uit balans is, bijzonder goed te verzorgen.
Zelf heb ik altijd al de neiging gehad om mensen met een droge huid extra te informeren over een mogelijke verzorging voor hun specifieke huidproblematiek, net omdat het zo zichtbaar is.

Sothys ontwikkelde nu door geavanceerd onderzoek een nieuw huidverzorgingsprogramma dat de huid als het ware een nieuwe beschermende laag geeft. En in mijn instituut ben ik al hélemaal fan geworden van deze voedingslijn.

De actieve ingrediënten die ze gebruiken in hun producten, zijn voor mij bijzonder genoeg om er wat meer over te leren:

 

– Zo werd er gebruik gemaakt van plantaardige stamcellen van bloemen van de wijnstok. Die cellen zijn effectief doordat ze langdurig water weten vast te houden in de opperhuid en zo de huidbarrière versterken.

– Arganolie, iets beter bekend misschien, is rijk aan omega 6/9 en vitamine E. De toevoeging van deze kostbare olie in de Intense Nutrition lijn van Sothys zorgt ervoor dat de droge huid perfect bestreden wordt.

– En dan is er nog fytosqualaan, een stof die wordt afgeleid van Zuiderse olijfolie. Dit ingrediënt blijkt bekend te zijn om zijn hydraterende, maar ook verzachtende eigenschappen.

 

Met deze bijzondere bestanddelen werden drie unieke verzorgingsproducten gemaakt waarmee ik met trots mijn klanten mag verwennen. Er is een serum voor een onmiddellijke verzachting, en er zijn 2 crèmes die naargelang u een tijdelijke of chronische droge huid heeft, tijdelijk of permanent dagelijks kan gebruiken voor uw gelaatsverzorging.

Het serum verzacht onmiddellijk en herstelt het ecosysteem van de huid. Uw huid wordt snel comfortabeler en ziet er ook meteen gekalmeerd uit. Slechts enkele druppels in de handpalmen verdelen en aanbrengen op het gelaat en hals volstaat.
De crèmes zijn ontwikkeld om de huid intens te voeden en te regenereren. Ze herstellen het natuurlijke evenwicht waardoor uw huid weer meer soepelheid krijgt. En misschien wel het belangrijkste: uw droge huid is beter beschermd tegen dagelijkse agressie en tekenen van veroudering