Getinte huidverzorging

De huidverzorging die ook make-up is

Wat ik zo fijn vind aan Sothys, is dat bij hen de make-up verder gaat dan alleen het visuele effect. Make-up wordt beschouwd als een volwaardige verzorging in het beautyritueel van elke klant. En laat dat verzorgende aspect nu net voor mij ook het belangrijkste van je huid zijn.

Sothys kwam recent met een nieuwe lijn natuurlijk getinte verzorging. Deze verzorging is hydraterend en verjongend, en verbetert de natuurlijke uitstraling van de huid. Ze dankt haar vitale werking aan natuurlijke ingrediënten: berkensap, meidoornbloesemwater en biologische karitéboter. Daardoor zijn de producten biologisch gecertifieerd zoals de ‘Sothys Organics’ gezichtsverzorgingen.

Zijn emulsie is licht en eenvoudig toe te passen in één gebaar. Zo kan deze verzorging de gebruikelijke dagcrème makkelijk vervangen, of als laatste stap van het beautyritueel worden gebruikt als make-up. De natuurlijke uitstraling zal zienderogen verbeteren en de stralende finish blijft gedurende de hele dag behouden.

5 redenen waarom de nieuwe lijn getinte verzorging uniek is:

 • Natuurlijke teint
 • Stralende huid
 • Langdurige houdbaarheid
 • Gezonde gloed zonder glimmen
 • Fris gevoel alsof er geen make-up is aangebracht

 

De lijn bestaat uit 3 tinten voor de lichte huid en 1 tint speciaal ontwikkeld voor de donkerdere huid.
De 3 tinten kunnen u bekend in de oren klinken, want die komen helemaal overeen met de nieuwste generatie fond de teints die ik u onlangs voorstelde. Ga dus voor 100% verzorging, in de kleur of tint die bij jou past. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze.

 1. Soin teinté hydratant:
  Deze tint die zorgt voor een natuurlijk gezonde uitstraling. Je huid krijgt een gezonde gloed, zonder te glimmen.
 2. Teint Jeunesse:
  Tekenen van veroudering worden verdoezeld en je uitstraling verheldert zichtbaar.
 3. Teint Detox Energie:
  Deze tint gaat nóg iets verder: imperfecties, zichtbare poriën, roodheid en vlekjes worden verdoezeld.