Sothys en de moderne man

 

Eden Park, een Frans elegant mannenmerk, en Sothys sloegen de handen in elkaar. Beide bestuurders ontmoetten elkaar op een filmfestival en van een professionele vriendschap kwam het nieuwe Sothys Homme gamma, elegant en van de hoogste kwaliteit.

Reeds sinds 1987 creëren twee internationale rugbyspelers van de meest prestigieuze sportclubs ter wereld mode voor mannen. Eden Park is ontstaan uit een voorliefde voor paradox en oog voor detail. Zo kwam een kledingmerk van de hoogste kwaliteit tot stand. De samenwerking met een merk als Sothys, erkend door zijn professioneel design en hoge techniciteit in cosmetica, is dan ook niet zo vreemd.

Vandaag is het een compleet gamma van cabinebehandelingen en thuisverzorgingsproducten dat gekleed is in de codes van het merk met de roze strik.

 

Thuisverzorging voor mannen

L’eau fraîche
Bergamot, patchouli en sandelhout, een krachtig en zintuiglijk teken van mannelijke elegantie.
Als verstuiver aan te brengen op huid en haar.

Douchegel
Reinigt en geeft een onmiddellijke sensatie van frisheid door zijn subtiele citrus-, muskus- en houtachtige geur.
Te gebruiken voor lichaam én haar.

Reinigingsgel
Deze frisse gel reinigt het aangezicht op milde wijze van onzuiverheden dankzij de formule met aloë vera extract. De huid is verkwikt en klaar voor het verzorgingsritueel.
Aan te brengen op een vochtige huid, laten schuimen, naspoelen en drogen.

Dagelijkse hydratatie
De huid is zichtbaar gladder, gehydrateerd en klaar om agressies van het dagelijkse leven het hoofd te bieden. De perfecte combinatie van jeugdige en hydraterende actieve bestanddelen, voor een dubbele bescherming en anti verouderende werking.
Aanbrengen op gezicht en hals en inmasseren met de vingertoppen.

Zachte olie, veelzijdig gebruik
Het multifunctionele product van de natuur voor alle mannelijke rituelen. Dankzij de zijdezachte textuur, verzorgt deze olie dagelijks zowel huid als baard.

  1. Om makkelijker te scheren
  2. Glans en voeding voor de baard
  3. Lichaamsverzorging na de douche
  4. Als gezichtsserum onder de hydraterende verzorging

 

Cabinebehandelingen

Voor mannen die op zoek zijn naar uitstraling en ontspanning, zorgt het Sothys Homme gamma voor een totale verzorging in het salon. Reiniging, scrubben, masker op maat, massage en een jeugdige hydraterende crème om herboren weer naar buiten te stappen.