Kostbaar groen

Door zijn warme en intense tinten benadrukt deze nieuwe collectie de chique en vrije vrouw met een tienvoudige verleidingskracht.

Ontdek alle stappen voor een stralende make-up!

 

  1. VERHELDER JE TEINT

Glow Blush

Breng de Blush Sothys aan om een ​​vleugje licht te geven. De glans van het gelaat herstelt zicht dankzij de mooie lichtbruine kleur van de blush-boost. Gebruik de blush borstel om de contouren van het gezicht te structureren en meer nadruk te leggen op de holte van het jukbeen.

Glow day shadow – 50 lichtbruin

 

  1. STRUCTUREER JE LOOK!

Diepe blik oogpotlood

Het bruine oogpotlood is een onmisbaar make-up product voor een sublieme look! Hiermee kunt u gemakkelijk de eenvoudigste en meest geavanceerde make-ups maken.

TIP van Schoonheidssalon Ilse:
Bij gebruik aanbrengen in de boven- en onderkant van het oog, om de look te openen en de blik te vergroten en voor een revitaliserend effect. Breng aan op de binnenste ooghoek om de look te verlichten en te laten ontwaken.

Deep gaze oogpotlood – 40 mysterieus bruin

 

 

  1. VERGROOT JE LIPPEN!

Intens rode Sothys

Met een romige en gladde textuur omhult deze de lippen in een hydraterende en voedende film! Direct aan te brengen met een stick of een kwast.

TIP van Schoonheidssalon Ilse:
Met de vinger lichtjes tikken voor een natuurlijk effect van volle lippen!

Sothys Intens Rood – 247 Liberty Red

 

 

  1. JOUW SCHITTERENDE TOUCH!

Vloeibare oogschaduw

Twee vloeibare oogschaduwen met een romige textuur in een parelmoerachtige en metallic finish die de ogen een intense en stralende touch geven. Ideaal voor het creëren van rokerige make-up in slechts een paar gebaren.

Schoon en gemakkelijk aan te brengen dankzij de schuimtip.

10 sprookjesgroen & 20 intense taupe

 

 

 

  1. JE LAATSTE TOETS!

Wenkbrauw mascara

De finishing touch voor je look die je ogen een boost van glans geeft: deze mascara met zijn comfortabele textuur en universele tint is de ideale bondgenoot voor perfecte wenkbrauwen!

Het mini-kwastje zorgt voor een gemakkelijke, precieze applicatie, zonder klontjes of vegen.

Wenkbrauwmascara – 10 universele tinten