Op date met de zomer

Voor de behandeling van het gelaat en het lichaam koos Sothys deze zomer voor verzorgingsproducten op basis van rabarber en citroen. Smelt voor deze frisse en zoete geuren en haal deze 3 zomerse toppers in huis.

 

3 must-haves voor je zomer verzorging:

 

 1. Verrassend: hydraterende mist voor het aangezicht.
  Een nieuw schoonheidsritueel doet zijn intrede. Bereid je huid voor op het aanbrengen van verzorgingsproducten of make-up met een cocktail van vitaminen. Met een luchtige nevel verspreid je een niet-plakkerige, frisse basis die de huid soepel maakt. De citroen-rabarbergeur die zich verspreid is onweerstaanbaar.
  Gebruik dit als eerste stap ’s morgens en ’s avonds vóór uw huidverzorgingsroutine.
 2. Sprankelende body lotion.
  De bijzonder frisse rabarber-citroengeur komt optimaal tot zijn recht bij deze complete body lotion die je royaal op heel het lichaam mag aanbrengen. De huid wordt zacht en comfortabel zonder vettig effect. Pure verwennerij voor je huid!
 3. Elke dag een uitgeslapen teint.
  Met dit verfrissende nachtmasker voelt je huid overdag gladder en zichtbaar uitgerust aan, als na elke goede nachtrust. Dit masker mag ’s avonds na het reinigen van de huid worden aangebracht en vervangt uw nachtcrème. Ideaal is om dit 2x per week te doen. Aanbrengen, 10 min. laten inwerken en het overtollige inwrijven.