Verzorging herfst/winter 2022-2023

De warme zomerdagen lijken ons vaarwel te hebben gezegd. Nadat we konden genieten van uitzonderlijk veel zon, wordt er in ons huis en ons gezin weer plaats gemaakt voor gezelligheid en nabijheid. Ben jij er al klaar voor? En je huid?
Uiteraard wordt er al wat minder zonnecrème gesmeerd, maar ook in de koudere maanden is een optimale verzorging van de huid onmisbaar.
Sothys koos voor de verzorging van de komende maanden voor twee belangrijke ingrediënten die enerzijds voedend zijn en anderzijds werken als antioxidant. Zo kan aan kille invloeden van buitenaf het hoofd worden geboden en voel jij je optimaal in je huid.

Goji-bes:
Deze oranjerode bes bevat enorm veel antioxidanten, vitaminen en mineralen. Sothys gebruikt ze in de verzorging voor de komende maanden omwille van de revitaliserende en voedende eigenschappen.

Sinaasappel:
Lekker zijn ze sowieso, die zoete sinaasappelen. Maar wist je dat ze ook een antioxiderende werking bieden? Dat er veel vitamine C in sinaasappels zitten, weten we nog wel. Maar Vitamine C werken ook als antioxidant in ons lichaam. Dat betekent dat het onze cellen helpt beschermen tegen schade. Niet verwonderlijk dat Sothys koos voor sinaasappel als ingrediënt voor de najaars- en winterverzorging.

 

Huid verbeterende reiniger (nettoyant perfecteur de teint)

Deze cleanser is een reinigingscrème voor een schone gezichtshuid.

Door zijn unieke textuur verandert de crème in een schuim van zodra die in contact komt met de huid. Op die manier worden de poriën vernauwend en het gelaat gezuiverd. Je huid wordt bevrijd van alle onzuiverheden en je krijgt een stralende teint. Het luchtige schuim en de geur van goji-bes en sinaasappel transformeren het reinigingsritueel in een waar genot.

 

Sublieme lippenbalsem (baume sublimateur lèvres)

Deze licht getinte lippenbalsem voedt en beschermt de lippen in één stap.

Het is noodzakelijk om je lippen te verwennen en te beschermen tijdens de komende koudere maanden. De huid van de lippen is uitermate dun en daardoor gevoelig. Bescherm ze met deze zachte en comfortabele lippenbalsem en je mond zal verlost zijn van kloven, lijntjes of dode huidcellen. Je lippen zullen zacht aanvoelen en mooi gehydrateerd zijn. De lippenbalsem is in handtas formaat, dus je kan ‘m overal mee naartoe nemen.

 

Hydraterende body lotion onder de douche (lait corps hydratant sous la douche)

Een snel absorberende bodymilk die comfortabel aanvoelt zonder vette finish.

Deze douche body lotion breng je aan onder de douche, op je natte huid. Spoel je lichaam zonder te wrijven en droog je af. Je bent helemaal klaar om je aan te kleden en de dag gehydrateerd te starten. Ben je klaar voor dit dagelijkse tijdbesparende ritueel?