Zomerse verwennerij

Nu de zon zich al eens heeft laten zien, krijgen we met z’n allen zóveel zin in zomerse verwennerij. De frisse geuren van ananas en kiwi kleuren de seizoensbehandeling van Sothys. Mij doet het alvast denken aan en dromen van Zuiderse bestemmingen en idyllische plekjes.

Hoe kan je beter voorbereid de zomer tegemoet gaan dan met een gelaatsverzorging die je huid doet stralen en deze diep reinigt. Ik ben er al helemaal klaar voor. Jij ook?
Dan start ik graag met de reiniging van je huid, vervolgens een scrub om de laatste restjes van een donkere winter te vervagen. Dan volgt een heerlijk ontspannen massage en om af te ronden trakteer ik je op een vitamine boost in de vorm van een masker. Dit alles bij de geur van verse ananas en kiwi. Overtuigd?

Krijg je niet genoeg van deze energieboost? Neem dan gewoon de productjes mee naar huis.

– De reinigingsgel verwijdert onzuiverheden en make-up in één gebaar. Met de exotische geur laat de niet-vette gel een zachte sluier achter op het aangezicht. Bovendien is deze reinigingsgel geschikt voor contactlensdragers en personen met eerder gevoelige ogen.

– In het gamma is een scrub en masker 2-in-1. Het is een product rijk aan roze klei en opnieuw met de zomerse geur van ananas en kiwi. Lekker scrubben zorgt voor een zachte en heldere huid die straalt.

– En dan is er nog deze aantrekkelijk gekleurde lichaamsverzorging. De spray is ideaal voor de zomer en biedt alle voordelen van het verzachtende ananasextract en het water van de kiwiplant. De huid wordt zacht, comfortabel en is beter beschermd. Deze lichaamsverzorging is tevens te gebruiken als aftersun. Het laat een voedende, niet-vette sluiter achter op het lichaam.

 

Ga door met verwennen: recept smoothie

Deze smoothie is een goede start van de dag en handig om je portie vitamines op een gemakkelijke manier binnen te krijgen. Het kokoswater is heerlijk dorstlessend.

Porties 2, Bereidingstijd: 0-30 minuten

Ingrediënten:

– 1 verse ananas

– 4 kiwi’s

– ½ liter kokoswater of 1 jonge groene kokosnoot

Bereiding

– Snijd 4 dunne plakjes van de kiwi en snijd ze een beetje in. Zet deze als decoratie op de rand van het glas. Ontdoe de ananas van de schil en het hart. Snijd de kiwi en ananas in stukken zodat ze in je slowjuicer ( sapcentrifuge) passen.

– Maak er met behulp van je slowjuicer een heerlijk sap van en meng dit met het kokoswater. Giet het in de glazen en dien op. Lekker!