Sothys Hydra (Hyaluronic Acid)

Sothys is er met een gloednieuwe lijn, en deze werkt nog dieper dan de vorige generaties. We komen hier nu mee, na de warme zomer die onze huid heeft doen stralen. De zon had echter ook een uitdrogingseffect, dus we hebben meer dan ooit nood aan hydratatie.

Als schoonheidsspecialiste met een passie voor kwaliteitsproducten ben ik erg trots u deze unieke producten te mogen voorstellen. De actieve bestanddelen zijn moleculair zo verfijnd en innovatief dat ze echt in de diepte werken.

Hyaluronzuur, zegt je dat iets?
Wel, ik probeer het je een beetje uit te leggen. Hyaluronzuur is in feite van nature al in het hart van de huid aanwezig en speelt een belangrijke rol bij de regulering van verschillende fysiologische functies. Dit bestanddeel kan een echte spons worden genoemd. Het is in staat om 1000x zijn eigen gewicht in water te absorberen en ondersteunt de collageen- en elastinevezels.
Hyaluronzuur speelt dus een fundamentele rol in de hydraterende functie en de anti-aging functie.


Intensief hydraterend serum

Dit serum is aan te brengen in de ochtend en/of de avond op het gehele aangezicht en ik adviseer ook steeds om ook de hals in te smeren. Vervolgens gebruik je één van de twee hydraterende crèmes van deze Hydra-lijn.

Het intensieve serum zal de hydratatiemechanismen langdurig stimuleren. De textuur is rijk aan liposomen en smelt onmiddellijk in de huid. De intense hydratatie geeft de huid zijn soepelheid en jeugdige uitstraling terug.

 

Hydraterende jeugdcrèmes

De crème is dagelijks in de ochtend en/of de avond aan te brengen op het aangezicht en hals, na het serum.

Er zijn twee varianten in deze hydraterende oplossing. Er is een ietwat dikkere textuur voor de normale of droge huid, dat is de ‘Velours’ versie. De andere is wat dunner van textuur en die raad ik aan bij mensen met een eerder gemengde tot vette huid. Sothys heeft deze ‘Satin’ genoemd.
De Sothys Hydra Crème Hydratante Jeunesse is in beide varianten ontworden om te werken als beschermend schild tegen uitdroging. Ze maken de huid onmiddellijk en zichtbaar voller. Een zachtere en gladde huid gegarandeerd!


Verfrissend masker

Ga je voor een onmiddellijke hydratatie, dan is er een jeugdige oplossing te vinden in het masker van deze collectie. De omhullende textuur voelt aangenaam en geeft een boost van hydratatie aan je huid. In enkele minuten is de huid zichtbaar voller en gladder en de teint straalt weer.