De zomerzon op je huid

Voor de nieuwste make-up collectie haalde Sothys zijn inspiratie uit het hart van de Middelandse Zee, glamoureus, oogverblindend en vooral heel zonnig. Hier kan ik niet anders dan blij mee zijn, zo na een lange en gure winter. Warme tinten geven je een instant zomergevoel en subtiele accenten zorgen voor een gedurfde doch naturel look. Hier kan je mee buiten komen.

5 nieuwigheden in de meest zonnige tinten:

 1. Teint met een zomerzon tint voor een 100% natuurlijk effect.
  ‘Ik hou echt van de zachte textuur die het aangezicht een mooie, licht gouden en natuurlijke kleur geeft!
  Als een soort van zonnepoeder wordt deze teint aangebracht met een poederpenseel, om te verwarmen en te egaliseren. Met een blush penseel kan je daarna de contouren van het gezicht verder accentueren. De teint bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
 2. Warm goud en tijdloos bruin als oogschaduw.
  ‘Voor mij zijn dit twee chique tinten die de oogleden meer vorm geven. Het bruin kleedt de wenkbrauwen met veel natuurlijkheid.’
  Verfijnd is deze look zeker. Met zijn koperachtig goud en zijdezachte structuur ogen deze tinten al erg glamoureus, waren het niet dat er ook nog parels aanwezig zijn voor een extra chique metallic effect. Het tijdloze bruin heeft daarentegen een ultramatte finish voor een intens diepe uitstraling.
 3. Oogpotlood in mediterraan blauw
  ‘Dit potlood is perfect. De gladde stift is gemakkelijk aan te brengen in kohl en eyeliner.’
  Na het succes van de vorige kleuren brengt Sothys in deze nieuwe zomercollectie een mediterraan blauwe tint, voor een chique gedurfde look. Verschillende make-ups zijn mogelijk door zijn dubbele functie: kohl en potlood met vinyleffect.
 4. Oranje lippotlood voor een energieboost
  ‘Een sublieme oranje tint, als je ’t mij vraagt.’
  ‘Vitamine oranje’ is de juiste kleurbenaming van dit gloednieuwe lippotlood. Ietwat gedurfd misschien, maar levendig en stralend bij alle trendy zomerkleuren. Met zijn romige textuur zorgt de matte finish voor een perfecte dekking.
 5. Zachte rode lippenstift
  ‘Voor degenen die van discrete lipmake-up houden, is deze lippenstift heel zacht om aan te brengen. De lippen zijn glanzend, vol en natuurlijk getint.’
  Ideaal voor dagelijks gebruik. Deze zachte lipstick hydrateert, voedt, beschermt en verzacht de lippen, maakt ze voller en revitaliseert ze met een buitengewoon mooie glans.