Stijlvol de zomer in

Neutraal, sober en elegant. Dat is hoe je met de nieuwste ‘NUDE’ collectie van Sothys de zomer in gaat. Geen glitter & glamour make-up in aanloop naar de zomer, maar zacht, romig en puur natuur.

De make-up collectie is bijzonder geschikt voor elk kleurtype en daarom ben ik er zo’n fan van. De zacht beige tinten, onderstreept met hier en daar een getinte highlight of metallic afwerking heeft een enorm flatterend effect.
Sothys gebruikt in zijn producten deze zomer erg warme modekleuren die het natuurlijke effect benadrukken. Zo wordt onze vrouwelijke elegantie extra naar voren gebracht en geaccentueerd door subtiele nuances.

Wil jij ook je natuurlijke schoonheid in het zonnetje zetten door eenvoud en sensualiteit te combineren in je make-up? Kies dan voor de producten die jou het meest aanspreken in deze collectie. Combineer, maquilleer en stap fris de zomer in.

Teint unifiant 30 bronzer

Breng de sublieme en glowy teint aan vooraleer u uw make-up aanbrengt en na uw dagcrème. Poriën zullen minder zichtbaar zijn en uw make-up blijft langer behouden.

Stick enlumineur 10 marron glacé

Deze handige stick kan als blush & highlighter worden gebruikt. Vervaag het product met uw vinger en uw teint wordt nog stralender.

Stylo ombre à paupières 40 nude cuivré

Een intense en glinsterende look bekom je door deze oogschaduw aan te brengen op het hele ooglid en te vervagen met het penseel.

Crayon yeux regard intense 60 beige éclat

Het beige oogpotlood is onmisbaar in de collectie. Om je blik te vergroten, breng je het potlood aan op de binnenkant van het oog, boven en onder. Om je blik nóg op te helderen, breng je het potlood aan op de binnenste ooghoeken.

Mascara essentiel noir

De gekende Sothys mascara voor een intense en levendige blik.

Rouge Intense Sothys 246 rouge Dauphine

Een lippenstift met een romige textuur en satijnen afwerking. Direct met de stift of het penseel aanbrengen.

Gloss Enlumineur 10 nude essentiel

Een gloss met een delicate, niet-plakkerige textuur die de lippen verzorgt en omhult in een zacht, glinsterend laagje!

Vernis Sothys. 317 Rouge vibrant

Als finishing touch een bijpassende nagellak die lang houdt en makkelijk aan te brengen is.